Acerca de

277685410_1219752308560515_6973871444420952834_n.jpg

På Solli finner du mange ulike dyr,
er er kort om dem

Hester

Vi har primært islandshester hos oss på Solli. Islandshesten er en stabil, rolig og hyggelig hest som alle kan bli glad i. De er ærlige, sterke og møysommelige, og spesielt kjent for å ha de særegne gangartene tølt og pass i tillegg til de vanlige skritt, trav og gallopp. 

I tillegg har vi en kaldblodstraver - Sollistråla, som brukes til vogn- og sledekjøring. 

Og en shettlandsponny - Bellamy, som er innridd og kan trekke slede. 

Kaniner

I et hyggelig hus holder våre 6 kaniner til. De er alle en blanding av løvehode og hermelin. De heter Ariel, Elvis, Petter kanin, Batwoman, Lillemor og Forglem-meiei.

Ender

Sammen med hønene våre bor 3 moskusender. Gubben i flokken heter Karsten, og han har to flotte damer - Anna og Anette. 

Høner 

Vi har 3 haner og mange høner som lever fritt på gården om dagen og lukkes inne på natta for å beskytte mot rev og grevling. De 3 hanene heter Napoleon, BipBip og James Bond. De er av ulike raser og har alle en eller flere damer som er flinke til å lage egg. 

Duer

Vi har flere ulike raseduer i par, og gleder oss til våren når de forhåpentligvis legger egg og blir flere.

Katter

På en gård må man alltid ha en katt eller to, vi har tre. Disse hjelper oss med å holde musene vekk fra stall og fjøs. I tillegg er de glad i å sole seg og få kos fra alle og enhver. 

Hund 

På en gård må man og ha en gårdshund, og det her vi - Kruzi. Hans mor er islandsk fårehund og far vet ingen hvem er. Selv er Kruzi glad i å passe på tunet og bjeffer gjerne for å si ifra at det kommer folk og hvis han synes at hestene ikke oppfører seg pent.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!